Două bancomate, aruncate în aer în Arad și Timișoara
Autor: Loredana Iriciuc pe 14 feb 2020, 08:44 | Social

Sursa foto: captură Antena 3

Hoții au produs în această dimineață două explozii. Una la un bancomat din Arad, iar alta la un bancomat din Timișoara. 

Aceștia ar fi furat casetele cu bani. Nu se știe momentan ce sumă de bani au furat hoții sau dacă exploziile sunt în legătură una cu alta.

„În această noapte, în jurul orei 3.20, polițiștii au fost sesizați despre faptul că bancomatul unei agenții bancare ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. La fața locului s-a deplasat de îndată o echipă formată din Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, care au descoperit că doi autori necunoscuți cu fețele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spray vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și distrugere”, a transmis Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Un incident asemănător s-a petrecut și în urmă cu o lună. Mai multe persoane au încercat să fure un bancomat amplasat în magazinul Dedeman, aflat la ieșirea din municipiul Arad spre Nădlac. Infractorii au încercat să smulgă bancomatul, după ce l-au legat de un autoturism BMW.

Și anul trecut au mai avut o încercare de a fura banii dintr-un bancomat de pe Calea Aurel Vlaicu. Acesta a fost aruncat în aer, dar hoții nu au putut fugi cu banii pentru că fuseseră retrași de angajații băncii cu o zi înainte.

 

 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri