Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu rănit
WhatsApp
Polițiștii argeșeni anunță deschiderea unui dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu rănit şi subnutrit.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, transmite IPJ Argeș.

Verificările au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut faptele, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare.

 

„Rușine!”

 

Surse locale au declarat că este vorba despre un videoclip cu un leu rănit şi subnutrit, filmat de manelistul Dani Mocanu. Videoclipul are peste 4,3 milioane de vizualizări și a stârnit un val de critici.

„Leul este foarte slab, ca să nu mai zic că este rănit la picior și este vizibil că este maltrat. Nici nu are putere să stea în picioare!!!Rușine!!!!” sau „Sper să ai soarta leului! O meriți din plin!” sunt doar două comentarii, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel