Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi traficanți de droguri au fost prinși în flagrant de poliția din Milano
WhatsApp
Doi bărbați, în vârstă de 30 respectiv 31 de ani au fost arestați în flagrant după ce se aprovizionaseră cu droguri pentru a le vinde. Polițiștii au confiscat 25 de kilograme de stupefiante.

Agenții Brigăzii Mobile a Comisariatului de Poliție din Milano, în timpul unei acțiuni de combatere a traficului de droguri, între localitățile Solaro și Limbiate, au observat doi tineri care intrau într-o proprietate privată împrejmuită situată pe Via Guglielmo Marconi, în apropiere de Parco delle Groane. Polițiștilor le-a atras atenția faptul că cei doi se uitau în permanență în jur ca și cum ar fi vrut să verifice dacă sunt observați.

Polițiștii au așteptat ca aceștia să se întoarcă pe stradă și, după ce au ieșit pe poarta proprietății, i-au supus unui control amănunțit.

Unul dintre ei avea asupra sa o pungă mare de celofan sigilat termic care conținea 1 kg de marijuana, marcată "Amnesia Haze", un tip de marijuana cu cele mai mari procente de THC.

Ofițerii au procedat apoi la percheziționarea locuinței unde intraseră. Aici au găsit și confiscat doi saci mari care conțineau 19 kg de același tip de marijuana și 5 kg de hașiș.

În timpul perchezițiilor efectuate la locuințele celor doi tineri și în cele două garaje folosite de ei, au fost găsite alte 240 gr. de hașiș și 350 gr. de marijuana, materiale de ambalare, balanțe de precizie, o mașină de numărat bani și 3.800 de euro în numerar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel