Diana Şoşoacă a fost EXCLUSĂ din AUR. "NU avea ce căuta la paranghelie cu lăutari". ULTIMA ORĂ
Autor: Liviu Ludovic pe 10 feb 2021, 18:31 | Politică

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR. Decizia a fost luată în urmă cu puțin timp și a fost comunicată oficial de membrii partidului Alianța pentru Unirea Românilor.

Informația a fost confirmată oficial de deputatul AUR Dan Tănasă.

"Din păcate, vă confirm această informație. Nu este o veste foarte bună, însă doamna Șoșoacă nu a înteles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român. Este o decizie luată de forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu și domnul Lavric i-au comunicat doamnei Șoșoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului. Înțeleg că doamna vrea să joace singură, pe terenul dânsei și atunci poate că e și mai bine așa.

Din punctul meu de vedere, un senator a României nu are ce să caute la o paranghelie cu lăutari și să transmită LIVE-uri pe Facebook. Este incompatibil acest gest cu statutul de senator AUR", a spus Dan Tănasă.

Surse din interiorul partidului spun că în interiorul partidului au existat mai multe încercări de a o exclude, însă abia acum decizia a fost luată de forul de conducere al partidului. Membrii AUR au încercat de mai multe ori s-o tempereze pe Diana Șoșoacă însă au reușit.

Se pare mitingurile și imaginile cu ea la o petrecere cu lăutari în plină pandemie nu au căzut bine conducerii AUR.  

O figură politică controversată: Diana Șoșoacă, exclusă din AUR

 

În ultima perioadă, senatoarea s-a aflat în atenția opiniei publice prin gesturile sale de sfidare a regulilor anti-COVID.

Cel mai recent astfel de gest a fost participarea la o petrecere cu lăutari într-un restaurant şi transmiterea live pe Facebook. 

După incendiul de la Institutul Matei Balș, Șoșoacă a mers personal la poarta instituției și a provocat un scandal de proporții solicitând accesul în saloanele cuprinse de flăcări.  

Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri