Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dezbatere aprinsă, la Antena 3, între Rareș Bogdan, Teodorovici și Tăriceanu: „Vreți să-l suspendați pe președinte?”/ „În prima zi a noului legislativ!”
WhatsApp
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici și Călin Popescu Tăriceanu, candidat Pro România la alegerile parlamentare, au avut o dezbatere aprinsă în această seară, la Antena 3.
Sursa foto: captură Antena 3

Discuția a pornit după ce Teodorovici a anunțat că Iohannis ar trebui să fie suspendat, iar mesajul PSD acesta ar trebui să fie: „veniți pe 6 la vot și în prima zi a noului legislativ se va declanșa procedura de suspendare!”. 

Eugen Teodorovici: „Dl șef de stat Iohannis joacă la fault și după întreabă ce caut pe jos. În 2015 când s-a făcut cel mai liberal cod fiscal din Europa am fost la Cotroceni să cerșesc să discute cu mine pe codul fiscal pentru că voia să-l întoarcă în Parlament. Mi-a spus: prea târziu. (...) Eu am un respect față de instituții, nu față de persoană că nu merită! Acest om (n.r. - Klaus Iohannis) trebuie suspendat! Ar trebui să fie mesajul clar al nostru: veniți pe 6 la vot și în prima zi a noului legislativ se va declanșa procedura de suspendare!”

Rareș Bogdan: „E o informație în premieră și aș vrea să-l întreb și pe dl Tăriceanu dacă e de aceeași părere. Înțeleg că atât PSD cât și Pro România-ALDE doresc suspendarea președintelui pentru că dl Teodorovici, care se exprimă ca un social-liberal, cred că e greșit în PSD, trebuie în Pro România”

Călin Popescu Tăriceanu: „Pentru derapajele frecvente pe care le are și având în vedere că nu există o altfel de sancțiune, președintele nu poate să devină ceea ce constituția nu-i dă voie: un jucător în favoarea unui partid politic. Din punctul meu de vedere măsura care ar fi este suspendarea președintelui. În ultimele săptămâni, nu este la prima abatere”

Rareș Bogdan: „V-ați exprimat că în prima zi de mandat vreți suspendarea președintelui!”

Eugen Teodorovici: „Nu, vrem respectarea legii acestei țări. Să fie o țară în care se respectă Constituția de primul om din stat! Zi de zi să ne facă coșmar, tâlhari.. vreau să fie și președintele meu!”

Călin Popescu Tăriceanu: „Dacă noi tolerăm așa ceva se vor întâmpla alte derapaje. Nu credeți că președintele este obligat să respecte legea? Principala lui Biblie este Constituția!”

Rareș Bogdan: „Dl Tăriceanu, îl cunoașteți pe Klaus Iohannis, știți ce a reprezentat Klaus Iohannis pentru Sibiu! Este cel mai respectat președinte pe care l-a avut România pe parteneriate europene. Nu își dorește altceva decât ca țara să meargă în direcția bună!”

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel