Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Desert din 4 ingrediente. Rețeta secretă a bunicii. Ușor, rapid și delicios
WhatsApp
Doar din 4 ingrediente și 10 minute puteți obține un desert incredibil de gustos și aspectuos. Rețeta poate fi făcută de toți amatorii  de dulce. Tot ce ce aveți nevoie este să amestecați ingredientele. Drept rezultat veți avea un desert perfect datorită gustului său deosebit. Îl veți savura și cei mici, și cei mari.  
desert_din_patru_ingrediente

Desert din 4 ingrediente. Aveți nevoie de 180 gr de ciocolată albă;  180 gr de lapte condensa;  1 praf de sare;  100 gr de fistic curățat;  100 gr de vișine deshidratate. 

 

Desert din 4 ingrediente, mod de preparare

 

Mai întâi, înmuați vișinele în apă caldă și lăsați-le la o parte.  Cicolata albă se rupe bucăți și se pune la bain marie să se topească. Ulterior, opriți focul, dar nu luați vasul de la bain marie, pentru ca ciocolata să nu reușească să se întărească.

Acume momentul să adăugați sare și lapte condensat, apoi amestecați foarte bine compoziția. Adăugați fisticul și vișinele uscate cu prosoape de hârtie. Amestecați din nou compoziția. 

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Desert din 4 ingrediente, s-ar putea să îți placă și rețeta  Prăjitura Chocoflan. Rețeta desertului cu crema de zahăr ars și ciocolată

Fisticul este un ingrediente obligatoriu, dar puteți folosi doar 50 gr, iar celelalte 50 gr să fie alune, caju, migdale sau miez de nucă.  

Desert din 4 ingrediente. Transferați compoziția pe hârtie de copt sau pe 2 straturi de folie de plastic, o adunați cu spatula într-un baton și o înfășurați strâns în hârtie. Strângeți bine capetele și dați desertul la frigider pentru 3-4 ore sau peste noapte. Desfaceți apoi batonul și îl tăiați felii. 

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Desert din 4 ingrediente, s-ar putea să îți placă și rețeta Lapte prăjit. Rețetă desertului cu o crusta crocantă și crema fină în interior

 

Datorită laptelui condensat, desertul are o structură moale și delicată,  se taie ușor și nu se lipește de cuțit.  Gustul este delicos: combinația de dulce, sărat și acrișor este fantastică. ertul este perfect datorită gustului său echilibrat! Suntem siguri că acest desert îl vor putea savura și cei mici, și cei mari!  Poftă bună! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel