Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Descoperire MACABRĂ în beciul casei: Un bărbat s-a trezit că este inundat cu SÂNGE
WhatsApp
Un bărbat a făcut o descoperire șocantă în beciul casei. O mare de sânge și grăsime, de peste 10 centimetri adâncime, îi inunda subsolul. Familia a părăsit imediat locuința.

Un bărbat care se pregătea să își vândă locuința a descoperit că subsolul casei sale este acoperit de un strat gros de sânge şi grăsime, potrivit revistei People.  Bărbatul din Iowa, care a locuit timp de 10 ani împreună cu familia în imobilul respectiv, a decis să facă o cercetare mai amănunțită înainte de a scoate casa la vânzare. 

Așa a descoperit că subsolul casei era acoperit de un strat de 10 centimetri de sânge şi grăsime animală. „Nimeni nu ar vrea să vadă şi să miroasă aşa ceva. Nu doresc asta nimănui. Prima dată am fost şocat, apoi mi-am dat seama cum s-ar fi putut întâmpla”, a spus Nick Lestina.

Locuința familiei Lestina se află lângă un abator şi se pare că resturile aruncate din abator ajungeau în subsolul casei printr-o scurgere care conecta cele două imobile. Nick Lestina a anunţat Departamentul de Resurse Naturale şi Departamentul Sănătăţii, care i-au sugerat să părăsească imediat locuinţa până sunt efectuate investigaţiile necesare.

Conducerea abatorului a declarat că nu este de vină pentru cele petrecute, dar că vor încerca să discute cu agenţia de asigurări pentru a ajuta familia Lestina să acopere cheltuielile pentru curăţenie. Autorităţile competente investighează acum cazul și cum s-a putut ajunge până aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel