Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denise Rifai, într-o IPOSTAZĂ cum nu a fost văzută NICIODATĂ. Mesaj pentru COPII de 1 iunie: "Nimic pe lume nu-i mai frumoooos!"
WhatsApp
Denise Rifai pare mai relaxată ca niciodată de când a demisionat de la postul TV care a consacrat-o. Jurnalista are mai mult timp acum pentru fanii de toate vârstele şi promite să revină în curând cu un nou proiect. Până atunci, Denise Rifai le transmite un mesaj copiilor de 1 iunie şi postează fotografii cu viaţa sa dincolo de ecranul de sticlă.
sursa foto: Facebook

“Să fii copil e un lucru Serios, Nimic pe lume nu i mai frumoooos!” 

La Mulţi Ani, tuturor copiilor din Univers! Cu mic, cu mare! Şi ne includem şi pe noi, oamenii mari, aici!
Şi noi suntem Copii! Mai neastâmpăraţi, ce-i drept! ", a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi o melodie dedicată copiilor.

Cu o zi în urmă, jurnalista a lăsat deoparte grijile şi s-a pozat în parc, îmbrăcată într-un tricou negru cu imprimeu, o pereche de ochelari de soare şi părul deranjat de vânt. O imagine rară cu fosta prezentatoare, care întotdeauna a avut grijă ca apariţiile sale să fie studiate până la ultimul detaliu.

"Dar să ne şi Relaxăm puţin", a fost îndemnul jurnalistei, care a postat o fotografie cu ea şi le-a urat fanilor săi o zi frumoasă.

Denise Rifai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel