Denise Rifai, într-o IPOSTAZĂ cum nu a fost văzută NICIODATĂ. Mesaj pentru COPII de 1 iunie: "Nimic pe lume nu-i mai frumoooos!"
Autor: Echipa Stiri Diaspora pe 1 iun 2020, 16:42 | Monden

sursa foto: Facebook

Denise Rifai pare mai relaxată ca niciodată de când a demisionat de la postul TV care a consacrat-o. Jurnalista are mai mult timp acum pentru fanii de toate vârstele şi promite să revină în curând cu un nou proiect. Până atunci, Denise Rifai le transmite un mesaj copiilor de 1 iunie şi postează fotografii cu viaţa sa dincolo de ecranul de sticlă.

“Să fii copil e un lucru Serios, Nimic pe lume nu i mai frumoooos!” 

La Mulţi Ani, tuturor copiilor din Univers! Cu mic, cu mare! Şi ne includem şi pe noi, oamenii mari, aici!Şi noi suntem Copii! Mai neastâmpăraţi, ce-i drept! ", a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook, unde a postat şi o melodie dedicată copiilor.

Cu o zi în urmă, jurnalista a lăsat deoparte grijile şi s-a pozat în parc, îmbrăcată într-un tricou negru cu imprimeu, o pereche de ochelari de soare şi părul deranjat de vânt. O imagine rară cu fosta prezentatoare, care întotdeauna a avut grijă ca apariţiile sale să fie studiate până la ultimul detaliu.

"Dar să ne şi Relaxăm puţin", a fost îndemnul jurnalistei, care a postat o fotografie cu ea şi le-a urat fanilor săi o zi frumoasă.

Te-ar putea interesa și ....
Monden Vezi toate articolele
Crossuri parteneri