Delia vorbește despre știrea că ar fi sechestrată din cauza epidemiei coronavirus în Singapore
Autor: Loredana Iriciuc pe 25 ian 2020, 15:00 | Monden

Delia a negat știrea că ar fi blocată în Singapore din cauza epidemiei cu noul tip de coronavirus: „Nu sunt...dar nici nu am umblat azi”, a explicat cântăreața fanilor alarmați.

„La știri, apare pe burtieră că ești sechestrată din cauza virusului ucigaș”, i-a spus Deliei o admiratoare alarmată de știrea care interpretase greșit cuvintele scrise de cântăreață "Azi (24 ianuarie) şi mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă".

Delia nu a întârziat să își liniștească fanii: „Nu sunt...dar nici nu am umblat azi ..de când am aflat ca au fost 3 cazuri aici. Am stat cuminți în resort. Mâine în aeroport punem măscuțe.. și sperăm să fie bine”, a explicat vineri cântăreața.

Delia Matache, cunoscută cu numele de scenă Delia, este cântăreață. S-a născut în 1982, la București. A absolvit Liceul de Muzică "Dinu Lipatti". A studiat pianului și flautul, iar la Conservator povestește că a studiat jazz-ul, folclorul, muzica bizantina și clasică. A debutat în 1999 ca membră a trupei N&D. După destrămarea trupei, a lansat patru albume solo și mai multe concepte pentru spectacole live de succes fiind cunoscută și în calitate de jurat pentru emisiuni de televiziune.

 

Te-ar putea interesa și ....
Monden Vezi toate articolele
Crossuri parteneri