Instanța, decizie pentru Liviu Dragnea
Autor: Loredana Iriciuc pe 14 ian 2020, 12:01 | Știri

Magistrații ÎCCJ au luat o decizie cu privire la cererea lui Liviu Dragnea de a fi eliberat.

Astfel, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis să amâne pronunțarea pentru data de 21 ianuarie în cazul recursului în casație formulat de Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a spus, marți, în fața magistraților de la instanța supremă, că a recurs la recurs în casație deoarece de 8 luni se află în spatele gratiilor deși este nevinovat, iar procurorii au spus mai multe neadevăruri în acest dosar.

Citește și Liviu Dragnea, în fața judecătorilor: „Stau de 8 luni în închisoare nevinovat!"

„Vreau să mă refer la un neadevăr, și anume că eu le-am cunoscut pe Anisia și Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet Nu am inițiat acest recurs doar pentru că aș fi nevinovat, pentru a ieși cu orice preț din închisoare. Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziția dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteți casația. (...) Cred cu tărie în nevinovăția mea", a spus fostul lider PSD în fața instanței supreme.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

 

Te-ar putea interesa și ....
Știri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri