Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dani Mocanu a fost trimis în judecată (VIDEO)
WhatsApp
Manelistul Dani Mocanu a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui inculpat, interpret de muzică, cercetat sub aspectul infracțiunii de incitare la ură sau discriminare, faptă prev. de art. 369 C.pen..

În cuprinsul rechizitoriului s-a reținut pe scurt :

În data de 27.04.2019 inculpatul a încărcat pe platforma online Youtube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg, la ură și discriminare impotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului.

Dosarul a fost trimis la Judecătoria Pitești.

Facem precizarea că trimiterea în judecată a inculpatului este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat al Ministerului Public.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel