Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dăncilă o ține din gafă în GAFĂ. A inventat "prezumția de VINOVĂȚIE"
WhatsApp
Viorica Dăncilă a făcut vineri la Reșița noi gafe, spunând, în timp ce vorbea despre Laura Codruța Kovesi, că „există prezumția de vinovăție" și că aceasta trebuia să își lămurească situația înainte să „acceseze" funcția. Apoi, premierul a corectat „să acceseze" cu „să acceadă". 

Răspunzând la o întrebare despre Laura Codruța Kovesi, Dăncilă a spus că nu a susținut-o pentru că este de părere că în fața legii toți trebuie să fie egali.

„Nu o cunosc, o respect dar nu o cunosc, nu am nicio problemă personală, este un principiu pe care îl cerem și trebuie să îl cerem tuturor. Atâta timp cât are atâtea acuzații pe care trebuie să le explice, am considerat că este bine întâi să își clarifice situația în România și pe urmă să acceseze ... să acceadă la această funcție. Îmi mențin punctul de vedere. Nu știu ce va face doamna Laura Codruța Kovesi în viitor, dar eu cred că atunci când cerem unui cetățean să aducă lămuriri în legătură cu anumite acuzații, acest principiu trebuie să se aplice tuturor. (...) Am vorbit despre un prejudiciu de imagine. Există prezumția de vinovăție, nu vreau să înțeleagă că o acuz de ceva pe doamna Kovesi, că vreau să mă implic în justiție. Cred că justiția trebuie să fie independentă, dar dacă se adeverește una din acuzații, atunci imaginea României va avea de suferit", a spus, la Reșița, Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel