Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dăncilă îşi relansează candidatura la prezidenţiale, indiferent de votul moțiunii de cenzură
WhatsApp
Premierul Viorica Dăncilă îşi va relansa, sâmbătă, candidatura la alegerile prezidenţiale, chiar dacă moţiunea de cenzură va trece, susţin surse politice din interior pentru Antena 3.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, la Romexpo, în prezenţa a 10.000 de persoane. În cadrul evenimentului, liderul PSD, Viorica Dăncilă își va prezenta și programul de candidat.

Moţiunea, intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”, are 237 de semnături de la parlamentari PNL, USR, PMP, PRO România, ALDE, UDMR, minorităţi naţionale, dar şi de la parlamentari PSD.

„Moţiunea este semnată de 237 de parlamentari PNL, USR, PMP, UDMR, PRO România, ALDE, doi deputaţi ai minorităţilor naţionale, patru parlamentari PSD şi un deputat independent. Pentru toată aroganţa, pentru toată incompetenţa şi toată răutatea cu care au guvernat, votul pentru căderea acestui guvern profund anti-naţional este un act necesar din partea oricărui parlamentar de bună-credinţă. Semnăturile confirmă angajamentul unei majorităţi parlamentare pentru demiterea acestui guvern”, a scris, pe Facebook, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, imediat după depunerea moţiunii de cenzură.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel