Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Bittman: „Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante"
WhatsApp
Dan Bittman, solistul Holograf, este revoltat și spune nu crede în cifrele pe care le dau autoritățile zi de zi, mai ales atunci când vine vorba de numărul deceselor.

Solistul trupei Holograf și-a pierdut cumpătul, în direct, atunci când a fost întrebat ce părere are despre informațiile pe care le oferă autoritățile în legătură cu noul coronavirus. Nu este prima dată când se arată sceptic în legătură cu virusul, însă de data aceasta a ales să-și susțină punctul de vedere.

Solistul este convins că numărul deceselor este fals și că nu se poate stabili cu exactitate dacă un om a murit de Covid-19 din moment ce autopsia este interzisă.

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, nu de Covid (…) dar nu pot să înghit informație fără discernământ”, a declarat Bittman pentru Gândul Live.

„Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu“

 

În opinia cântărețului, este vorba de chestiuni politice pentru că lucrurile se contrazic. Dan Bittman nu poate înțelege de ce oamenii nu au voie la restaurante sau săli de teatru dacă măștile sunt eficiente.

„Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Trebuiau să fie căzuți pe stradă oamenii ăia (…) Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii. Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea (…) Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a încheiat solistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel