Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Barna spune ce a discutat cu președintele Klaus Iohannis: "A fost o întâlnire benignă"
WhatsApp
 S-a dovedit a fi o întâlnire benignă, spune Dan Barna după ce a fost la Cotroceni să discute cu președintele Klaus Iohannis. „Încetați să transformați România într-un stat bananier”, adaugă acesta.

Liderul USR PLUS s-a declarat dezamăgit, spunând că a fost o întâlnire formală, „benignă”, în care a trecut în revistă istoricul crizei politice și a exprimat poziția formațiunii politice pe care o reprezintă, conform căreia ieșirea din criză se poate realiza foarte rapid, printr-un nou premier propus de președinte sau PNL.

„Cam aici s-a terminat partea de conținut a dialogului pe care l-am avut cu președintele. Nu s-a prezentat vreo soluție, nu s-au analizat scenarii”, a afirmat Barna.

Dan Barna: "Cîțu-Ciolacu blochează moțiunea de cenzură"

 

Acesta a adăugat că, între timp, asistă în Parlament la „un abuz asupra democrației fără precedent în istoria României”: „faptul că noua majoritate Cîțu - Ciolacu blochează dreptul la moțiunea de cenzură a unor parlamentari - un lucru despre care Curtea Constituțională a spus în repetate rânduri că este un drept definit explicit, constituțional, care este încălcat în aceste zile - arată că într-adevăr avem în momentul de față o majoritate Cîțu-Ciolacu care ucide prin fiecare neprezentare la ședința Biroului Permanent statului de drept din România”.

Florin Cîțu trebuie să plece, spune Barna, iar moțiunea de cenzură trebuie să ajungă la vot. Acolo „PSD poate să voteze în favoarea lui Florin Cîțu”.

„Lăsați moțiunea de cenzură să se întâmple, încetați să transformați România într-un stat bananier în care majoritatea abuzează”, adaugă liderul USR PLUS, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel