Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dacian Cioloș, ATAC la Eugen Teodorovici: "Acest saltimbanc..."
WhatsApp
Dacian Cioloș a declarat, referitor la acuzațiile lui Eugen Teodorovici conform cărora Guvernul pregătește măsuri de austeritate, că nu vrea să comenteze ce spune acest „saltimbanc”. El a precizat că fostul ministru ar trebui să spună românilor de ce au ajuns finanțele țării în situația actuală.

„Eu n-aș comenta ce spune acest saltimbanc. Îmi pare rău pentru dânsul, pentru că îl cunosc de mai multă vreme și acum 10-15 ani aveam impresia că e un om serios. Dacă dânsul asta înțelege prin politică, nu prea am ce să comentez. Dânsul a demonstrat de ce-i capabil să facă în perioada cât a fost la guvernare. Acum ar fi bine să își vadă de partid, de reforma partidului și să explice românilor de ce a adus finanțele României în această situație, ca ministru de Finanțe. În rest, nu mi-aș pierde prea mult vremea în a comenta astfel de afirmații”, a afirmat Dacian Cioloș, duminică, la Digi 24.

"PSD să nu comenteze"

 

Referitor la faptul că social-democrații atrag atenția că problema bugetului poate fi rezolvată doar cu măsuri de austeritate, liderul PLUS a spus că PSD nu e în măsură să comenteze. PSD ar trebui să explice cum s-a ajuns în această situație, mai consideră Cioloș.

„Asta o să decidă Guvernul Orban și nu mai e treaba PSD. PSD ar trebui să explice acum de ce am ajuns în situația asta, pentru că nu cred că e cazul ca cineva să aibă impresia că suntem în situația asta fiindcă Guvernul Orban a guvernat prost într-o lună de zile sau nici măcar o lună de când a preluat guvernarea. Suntem în această situație pentru că am fost aduși aici de guvernarea iresponsabilă a PSD-ului. Așa că PSD-ul nu mai e în situația să ne dea lecții despre cum o să fie austeritate. Dacă o să fie o situație dificilă e pentru că ne-au adus în situația asta și acum noi va trebui să găsim soluțiile pentru a ieși din situația asta și a da o perspectivă clară României”, a explicat Cioloș.

El a adăugat că o situație cu o creștere economică așa mare și un deficit bugetar cam la același nivel a mai fost doar în 2008, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel