Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cutremur de 4 grade pe scara Richter în România, în această seară
WhatsApp
Un cutremur cu magnitudinea de 4 grade pe scara Richter s-a produs sâmbătă seara în Covasna, parte din zona seismică Vrancea, anunță Institutul Național de Cercetare Dezvoltare și pentru Fizica Pământului (INCDFP).
Cutremur de peste 4 grade, produs în România, sâmbătă după-amiază

Potrivit Institutului Național de Cercetare Dezvoltare și pentru Fizica Pământului (INCDFP), cutremurul s-a produs la ora 23.13 în Covasna, zona seismică Vrancea și a avut magnitudinea de 4,2 pe scara Richter.

Seismul s-a produs la adâncimea de 139 de kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Brașov, Ploiești, Bacău, Galați, Brăila, București, Pitești, Sibiu, Iași, Ruse.

Cutremurul produs sâmbătă noaptea în zona seismică Vrancea a fost revizuit la 4 grade pe scara Richter, anunță Institutul Național de Cercetare Dezvoltare și pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismologii au revizuit datele cutremurului anunțat inițial la 4,2 grade, în Covasna, zona seismică Vrancea, și spun că acesta a avut magnitudinea de 4.0 pe Richter, la adâncimea de 140 de kilometri. Acesta a avut loc la ora 23.13 în zona seismică Vrancea, Buzău, după revizuirea seismologilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel