Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Croat, jefuit de un român în timp ce negocia cu el preţul unor oale
WhatsApp
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Târgu Mureş a emis, miercuri, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat în vârstă de 39 de ani, în baza mandatului european de arestare emis de autorităţile din Croaţia, după ce acesta i-ar fi furat banii unui cetăţean croat în timp ce negocia cu el preţul unor oale.  
masina_politiei

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, bărbatul urmărit internaţional a fost depistat de politişti pe raza comunei Craciunesti.

"La data de 3 august, politiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, pe raza municipiului Târgu Mureş, un băbat de 39 de ani, din comuna Crăciuneşti, care ar fi comis o infracţiune de furt calificat pe teritoriul statului croat, în cursul anului 2013.

Autorităţile judiciare din Croaţia au emis un mandat european de arestare pe numele bărbatului care ar fi sustras 17.200 de kune de la persoana vătămată, în timpul activităţilor de negociere a preţului unor vase de gatit. În baza mandatului european de arestare emis de autorităţile din Croaţia, bărbatul de 39 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgă Mures, care a emis pe numele sau ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore", a aratat IPJ Mureş într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel