Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crimă înfiorătoare în Italia: Un tânăr de 22 de ani și-a ucis sora, i-a ascuns cadavrul, apoi a participat alături de poliție la căutări
WhatsApp
O crimă înfiorătoare șochează Italia. Un tânăr de 22 de ani și-a ucis sora mai mare și apoi i-a ascuns cadavrul. 

Comunitatea din San Giovanni La Punta, sudul Italiei, este șocată după ce un tânăr de 22 de ani a fost arestat pentru omor. Băiatul a recunoscut că și-a ucis sora mai mare, apoi i-a ascuns cadavrul.

Potrivit presei locale, abia după ce a participat la căutări, tânărul a recunoscut că și-a înjunghiat sora.

Alarma a fost dată de iubitul fetei

 

Vineri după-amiază, iubitul fetei a dat alarma, pentru că nu mai știa nimic de ea. Lucrezia Di Prima, în vârstă de 37 de ani, plecase de acasă fără telefonul mobil, portofelul și cheile mașinii. Părinții tinerei au fost, însă, cei care au alertat carabinierii din San Giovanni La Punta.

Polițiștii au demarat imediat cercetările, au început audierea martorilor și au început să o caute pe fată.

Oamenii legii au observat că în declarația fratelui Lucreziei existau mai multe neconcordanțe așa că au decis să-l audieze din nou.

În cele din urmă, Giovanni Francesco Di Prima a mărturisit că și-a ucis sora și i-a ascuns cadavrul.

Lucrezia Di Prima a fost ucisă în casa părinților

 

Giovanni le-a spus polițiștilor că a înjunghiat-o pe Lucrezia, sora sa, apoi i-a condus pe anchetatori în locul unde ascunsese cadavrul: un drum comunal din Nicolosi, o zonă rurală din Catania.

În timpul reconstituirii faptelor, carabinierii au stabilit că Lucrezia a fost ucisă de fratele ei chiar în casa unde locuiau cu părinții, în San Giovanni La Punta.

Presa din Italia scrie că, până la această oră, arma crimei nu a fost încă găsită, iar motivul gestului rămâne deocamdată necunoscut.

 

Femeia masacrată cu un ciocan pe stradă

 

Acest caz vine la doar o zi după ce Elena Casanova, în vârstă de 49 de ani, a fost ucisă pe stradă, în Castegnato, provincia Brescia, Italia, de fostul ei partener Ezio Galesi, în vârstă de 59 de ani.

Povestea dintre ei se terminase de ceva vreme, iar Elena se pare că avea deja un nou partener. Ezio nu acceptase niciodată finalul relației. El a așteptat-o ​​în afara casei, a atacat-o în timp ce ea era încă în mașină, a târât-o pe asfalt și a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan, până când i-a zdrobit craniul.

Când au venit vecinii, bărbatul era tot acolo, stând lângă cadavru, fumând o țigară. „Am ucis-o! Am spus că o voi face!”. Se pare că Ezio și-ar fi sunat fiica spunând: „Mi-am făcut datoria!”

În câteva minute a fost arestat, în timp ce medicii au declarat decesul Elenei la fața locului, întrucât pentru femeie nu mai era nimic de făcut.

 

Ezio ar fi planificat totul, în cele mai mici detalii


Investigațiile au fost încredințate carabinierilor din Chiari. Criminalistica este coordonată de procurorul Carlo Pappalardo.

Anchetatorii susțin că este posibil ca Ezio să fi planificat totul, în cele mai mici detalii. Nici ziua nu ar fi fost întâmplătoare: bărbatul știa că fiica Elenei, Alice, în vârstă de 17 ani, va fi alături de tatăl ei, fostul soț al lui Casanova, Marco Frassine, în acea seară.

Dintr-o primă reconstituire se pare că tatăl și fiica plecaseră să ia o pizza pe care să o mănânce acasă. Fostul soț locuiește în apropiere de casa Elenei. Ar fi trecut cu mașina chiar pe acel drum, când tragedia se terminase deja. Omul ar fi observat că ceva nu era în regulă, că tocmai se întâmplase ceva groaznic. Și așa a reușit să-și schimbe direcția, să-și ia fiica de la locul crimei, evitând un șoc din care probabil că nu și-ar mai reveni niciodată. Dar au trecut câteva minute până când toată țara a aflat despre asta. Și deci și fiica, mama și fratele Elenei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel