Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crimă Galați. Călăul ar fi răzbunat sinuciderea fratelui său din Austria. El a cântat rap polițiștilor
WhatsApp
Tânărul care joi ar fi omorât un membru al lumii interlope din Galați susține că a făcut-o ca să se răzbune pentru sinuciderea fratelui său. Vineri, în timp ce era dus spre arest, el a cântat o melodie rap despre mafie și răzbunare.
Crimă Galați. Călăul ar fi răzbunat sinuciderea fratelui său din Austria. El a cântat rap polițiștilor

Bărbatul de 28 de ani a fost audiat pe parcursul nopții, iar anchetatorii au decis să-l rețină pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile printr-o decizie a judecătorilor care au admis solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

La ieșirea de la Tribunal, în timp ce era dus de polițiști spre arest, tânărul a cântat o melodie rap despre mafie și răzbunare. Surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul a declarat că a vrut să răzbune moartea fratelui său.

Acesta s-ar fi sinucis în Austria aruncându-se de pe un bloc, din cauza persoanei care a fost înjunghiată joi. Aceasta din urmă ar fi încercat să ia de la bărbatul care s-a sinucis un apartament, în baza unui împrumut. Se pare că metodele utilizate erau violente, membrii familiei fiind terorizați.

Incidentul a avut loc joi, în parcarea unui bloc din orașul Galați. Victima despre care se crede că ar face parte din lumea interlopă din Galați a fost înjunghiată în plină stradă. A fost lovită cu un cuțit în gât și în burtă și a murit la spital, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel