Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crima care a zguduit Parisul. Monica a fost ucisă de soț, după o viață de coșmar: „Mama ei nu știe. I-ar fi fatal“
WhatsApp
O crimă înfiorătoare a cutremurat cartierul Rueil-Malmaison, situat în Hauts-de-Seine, la periferia Parisului. Monica, o româncă de 51 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei, Dan, de 54 de ani. După teribila faptă, fiica celor doi, de 18 ani, a primit un mesaj cutremurător:  „Am ucis-o pe mama ta. O să mă omor și eu“. Detalii în EXCLUSIVITATE.

Românul de 54 de ani a fost arestat, sâmbătă, fiind suspectat că și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apartamentul lor din Rueil-Malmaison (Hauts-de-Seine), Franța, după care și-a anunțat fiica despre cumplita faptă și despre faptul că avea să își pună și el capăt zilelor.

Fiica lor rămăsese peste noapte în casa unei prietene când a primit mesajul înfiorător și tot ea a fost cea care a anunțat polițiștii. Fata plecase ce plecase de acasă lăsându-i pe părinții ei certându-se, sătulă de astfel de episoade intervenite între cei doi. Autoritățile sosite la fața locului au negociat 2 ore cu Dan, iar într-un final bărbatul a deschis de bunăvoie ușa casei, în jurul orei 13:00. Într-o cameră, polițiștii au găsit-o pe Monica, soția sa,  asistentă medicală, fără viață, înjunghiată de patru ori în zona gâtului și a toracelui, în vreme ce criminalul a fost dus la spital, cu răni la ambele mâini, fiind apoi dus în arestul poliției.

Fiica lor a fost internată la psihiatrie, în stare de șoc, după ce și-a văzut mama ucisă de mâna tatălui ei

 

 

O rudă apropiată victimei a povestit, în EXCLUSIVITATE pentru Știri Diaspora, despre situația familiei Dan și Monica D., doi români care, după ce au trăit la București, au decis să ia viața de la zero, în urmă cu 5 ani, în Franța. Monica suferise multe în viață, alături de Dan și de familia sa. A plecat singură să lucreze în Franța, unde a devenit asistentă medicală.

Deși la început nu avea nici măcar unde să stea, în 2,3 ani a putut să își închirieze o casă, și atunci și-a chemat și fiica și pe soțul ei acolo. Însă comportamentul  său a devenit din ce în ce mai ciudat, mai violent și cu stări de spirit extrem de schimbătoare.„Prin 2017 au început certuri, scandaluri, bătăi la ordinea zilei - ea având 1.60 și el 2 metri“, a povestit o rudă a victimei. „În iarna lui 2017, chiar de sărbători, a avut capul spart, el lovind-o cu aparatul foto. Dan avea comportamente dezechilibrate: acum o iubea și își cerea iertare, iar la câteva minute devenea alt om“, a povestit tânărul.

Citește și: Franța. Româncă ucisă de soț, fiica la Psihiatrie: „Am ucis-o pe mama ta. O să mă omor și eu“

Poliția începuse deja să cunoască drumul spre casa lor, unde ajungeau frecvent după astfel de episoade, chemați de fiica lor, o tânără cu rezultate excelente la învățătură. Așa că în luna ianuarie se mutaseră din vechea locuință la Rueil-Malmaison, tot atunci Monica intentând și actele de divorț. „El a amenințat-o de foarte multe ori ca va muri din mâna lui, dar totuși nimeni nu credea că se va întâmpla asta“, a mai spus ruda victimei.

Inevitabilul însă s-a produs, iar Dan a înjunghiat-o pe Monica după o ceartă. Acum, el este în arest așteptându-i sentință, în timp ce Monica va ajunge, după efectuarea necropsiei, înapoi în România, unde cel mai probabil va fi înmormântată la București. „Mama Monicăi are 82 de ani și încă nu știe ce a pășit fiica ei. I-ar fi fatal...“, a mai spus ruda victimei.

2. -imagine fara descriere- (mmnica_d.png)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel