Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crima care a șocat Germania: O femeie și-a drogat și ucis cinci din cei șase copii, supărată că a fost părăsită de soț. A început procesul
WhatsApp
O femeie din Germania, care și-a ucis cinci din cei șase copii înainte de a încerca să se sinucidă, a fost prezentă în fața instanței, în primul termen al procesului desfășurat luni, 14 iunie. 

Christiane K., 28 de ani, este acuzată că și-a drogat copiii, Melina (1 an), Leonie (2), Sophie (3), Timo (6) și Luca (8), după care i-a dus pe rând în baie și i-a înecat sau i-a sufocat, spun procurorii. Ulterior s-a dus la gara centrală din Dusseldorf și s-a aruncat în fața unui tren, dar a fost salvată, relatează rtl.de.

Femeia spune că este nevinovată și susține că, pe data de 3 septembrie 2020, cei mici au fost uciși de un intrus mascat, însă anchetatorii i-au demontat povestea.

Procesul ei a început luni, 14 iunie, la Tribunalul Districtual din Wuppertal, Germania, unde Christiane K. nu a dorit să facă nicio declarație.

Anchetatorii susțin că femeia a comis crimele îngrozitoare pentru că a fost „copleșită emoțional” când a auzit că soțul ei, care a păsăsise, și-a găsit o nouă iubită și a vrut să se răzbune pe acesta.

Poliția spune că s-a certat cu el chiar în ziua crimei. Apoi le-a pus copiilor în mâncare „doze mari” de medicamente ca să adoarmă și să poată fi uciși mai ușor.

Christiane K. i-a spus mamei sale ce s-a întâmplat cu copiii

 

Înainte de a încerca să se sinucidă, Christiane K. i-ar fi spus mamei sale ce s-a întâmplat cu copiii. Femeia a sunat la poliție, iar la ora 14.00 ofițerii au descoperit cadavrele celor 5 copii.

Fiecare copil a fost înfășurat într-un prosop, apoi culcat fiecare în patul lui, din apartamentul din Solingen, Renania de Nord-Westfalia, aproape de Dusseldorf și Köln.

Marcel, cel mai mare copil al Christianei K., de 11 ani, a supraviețuit pentru că era la școală.

Deși familia a fost în atenția serviciilor sociale, autoritățile au spus că nu exista nimic care să sugereze că cei mici ar fi în pericol.

Imediat după evenimentul îngrozitor, politicienii din Solingen și-au suspendat campaniile pentru viitoarele alegeri regionale.

Dacă femeia va fi găsită vinovată, ar putea fi condamnată la închisoare pe viață, potrivit Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel