Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cozmin Gușă îl umilește pe Marcel Pavel. Acuzații grave: Reacția fulger a artistului
WhatsApp
Infectat cu coronavirus, Marcel Pavel a traversat una dintre cele mai dificile perioade ale vieții lui. Artistul a trecut prin momente cumplite și a fost nevoit să respire folosind aparatele de oxigen. Pe lângă acest lucru, a mai fost nevoit să suporte și energia negativă transmisă de oameni de la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Este și cazul lui Cozmin Gușă, cu care renumitul cântăreț era prieten de mai bine de 20 de ani. Doar că acest lucru nu l-a oprit pe patronul Realitatea Plus să-l umilească public și să-i aducă o serie de acuzații năucitoare. 

„Din ce am aflat, primul test a fost negativ, iar cineva vrea să facă un PR pentru pandemie. Din ce am discutat, este că a fost obligat să semneze, la internare, o declarație că nu vor discuta cu presa. Manipularea e totală! Așa au fost obligate și vedetele de la Antena 1, spitalul nu zice nimic”, a spus Cozmin Guşă.

 

Marcel Pavel: „Niciodată nu m-aș juca măcar o clipă cu așa ceva”

 

Contactat de jurnaliștii de la impact.ro, Marcel Pavel s-a arătat dezamăgit încă o dată de toți cei care s-au îndoit de suferința lui și le-a trasnmis că vor fi dați în judecată toți cei care l-au calomniat.

„Oameni buni, am fost în pericol să îmi pierd viața. Niciodată nu m-aș juca măcar o clipă cu așa ceva. Nu fac jocuri politice, nu mi-aș supune familia la un asemenea calvar. Sunt un om cu capul pe umeri și cu frica lui Dumnezeu. Toți cei care au spus că eu am mințit că aș fi avut coronavirus, că aș face parte din vreun plan de manipulare în masă, ori că am luat bani pentru a mă preface bolnav, vor răspunde în fața instanței. Toți, fără excepție.

Am muncit toată viața mea pentru ceea ce am acum, numai eu știu cu câte greutăți, și nu permit nimănui să calce în picioare integritatea mea și a familiei mele. Am suferit enorm din această cauză, însă, într-un final, am înțeles că cea mai importantă este sănătate. Fiecare să își asume ceea ce spune și ceea ce face”, a declarat Marcel Pavel, potrivit impact.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel