Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coșmar pentru o româncă din Italia: soțul o bătea ZILNIC în fața copilului și stingea țigări pe corpul ei
WhatsApp
Un român a fost condamnat la închisoare în Italia, fiind găsit vinovat de maltratarea soției sale. Pe lângă bătăile administrate femeii, el obișnuia să stingă țigări pe corpul acesteia, potrivit procurorilor. 

Violată, maltratată și torturată cu o cruzime greu de imaginat, chiar și în fața copilului ei minor. Acesta este coșmarul prin care a trecut o româncă din Italia, scrie publicația Il Messaggero.

Judecătorul de instrucție al Judecătoriei L’Aquila, Guendalina Buccella, a condamnat un cetățean român în vârstă de 43 de ani cu domiciliul în aceeași localitate, căsătorit și tatăl unui copil minor, la 14 ani de închisoare.

Detalii îngrozitoare din rechizitoriu

 

Procurorii au prezentat în instanță un rechizitoriu incredibil. Potrivit documentului, bărbatul arestat a acționat "cu tortură și cruzime, obligând femeia cu violență și amenințări (amenințări cu moartea) să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale". Mai mult, acesta a stins țigara aprinsă de mai multe ori pe diferite părți ale corpului părții vătămate și i-a pus cuțitul la gât, amenințând-o că o omoară.

"I-a ars pielea, a lovit-o brutal cu pumnii în diferite părți ale corpului, provocându-i vânătăi, julituri pe stern și vânătăi pe față. Toate acestea se întâmplau zilnic. La un moment dat, i-a rupt buza și i-a provocat o rană la ochi", potrivit procurorilor.

Uneori, abuzurile se întâmplau chiar în fața fiului lor minor, mai scrie sursa citată.

Românul a fost condamnat la 14 ani de închisoare.

romanca arsa cu tigara de sot italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel