Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus Spania. Bilanț 3 aprilie: 932 de morți în ultimele 24 de ore
WhatsApp
Situația pare să scape de sub control în Spania, numărul de infectați apropiindu-se de 120 000. Astăzi, guvernul de la Madrid anunță că înregistrează prima scădere ușoară a săptămânii în numărul de decese, cu 932 de morți în 24 de ore, dar depășește Italia ca număr de infectați, relatează astăzi publicația El Pais. 

Conform datelor puse la dispoziție de Ministerul Sănătății din Spania de la începutul crizei au fost înregistrate 10.935 de decese. În total sunt 117.710 infectați și peste 30.000 vindecați. Peste 56.000 de pacienți au fost spitalizați.

Ministrul Muncii și Economiei Sociale, Yolanda Díaz, a dat asigurări, vineri, că premierul va decide dacă va propune Parlamentului extinderea stării de urgență dincolo de data de  11 aprilie, pe baza „criteriilor tehnice" stabilite de experții din sănătate.

Peste un milion de oameni din întreaga lume au fost infectați cu coronavirus și peste 53.000 au murit, potrivit unui raport al Universității Johns Hopkins. 

Statele Unite au stabilit joi un record mondial în ceea ce privește numărul de decese cauzate de coronavirus într-o singură zi. În ultimele 24 de ore, decesele au fost de cel puțin 1.169, aducând numărul total de decese în țară la 6.057, în timp ce infecțiile au crescut la peste 245.000 de cazuri. 

Germania a depășit 1.000 de decese în această vineri și are 79.696 de pozitivi, informează El Pais. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel