Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus. Navă de croazieră cu 383 de pasageri, în carantină, în Grecia
WhatsApp
Un vas de croazieră cu 383 de persoane la bord, care venea dinspre Turcia cu destinaţia Spania şi care făcea o escală în portul Pireu, lângă Atena, a fost plasat în carantină după ce în jur de 20 de pasageri au fost testaţi pozitivi pentru noul tip de coronavirus, a anunţat marţi poliţia portuară, potrivit AFP.
sursa foto: Flickr.com

Sosită pe 22 martie în Pireu, pachebotul Eleftherios Venizelos, ce aparţine unei societăţi maritime greceşti, "nu şi-a putut continua itinerariul spre Spania, unde situaţia legată de noul coronavirus este gravă", a declarat o responsabilă a biroului de presă al poliţiei portuare.

În jur de 20 de pasageri au fost testaţi pozitivi pentru COVID-19 şi pachebotul trebuie să rămână în portul Pireu, potrivit aceleiaşi surse.

Printre cei 383 de pasageri, inclusiv echipajul, se numără 33 de greci, potrivit pazei de coastă care nu a oferit deocamdată mai multe informaţii cu privire la naţionalitatea altor pasageri.

Grecia a înregistrat până acum 47 de decese şi 1.212 de cazuri de COVID-19, la o populaţie de aproape 11 milioane de locuitori. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel