Coronavirus. Haz de necaz: cu ce putem înlocui hârtia igienică, dacă dispare de pe rafturile magazinelor
Autor: StiriDiaspora Team pe 11 mar 2020, 23:00 | Sanatate

În plină epidemie de coronavirus, când rafturile magazinelor se golesc peste noapte, un grup de experți în grădinărit din Australia recomandă trei înlocuitori naturali pentru hârtia igienică.

Hills Herbal Collective este un grup de experți în grădinărit din Victoria, Australia, care încearcă să destindă atmosfera tensionată datorată epidemiei de coronavirus, propunând pe Facebook trei alternative prietenoase cu mediul la hârtia igienică.

Sugestia vine în condițiile în care hârtia igienică se află printre produsele care dispar cel mai repede de pe rafturile magazinelor.

Este vorba despre trei plante ale căror frunze pot fi folosite pe post de hârtie igienică: lumânărica, nalba și urechea mielului.

Potrivit experților în grădinărit, lumânărica este „absorbantă, moale, groasă și durabilă”, nalba este „durabilă și moale”, iar urechea mielului este „mătăsoasă și absorbantă”.

„Timpurile disperate cer măsuri disperate.”, este textul care apare alături de colajul cu cele trei plante, relatează Mediafax.

Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri