Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Consilier județean PNL, atacat de interlopi cu săbii și topoare
WhatsApp
Un consilier județean PNL a fost atacat cu topoare și săbii de membrii unui clan de interlopi. 

Incident extrem de grav petrecut aseară, lângă București. Un consilier judeţean PNL susţine că a fost atacat de membrii unui clan de interlopi.

Politicianul spune că maşina sa a fost încercuită de mai mulţi indivizi, care au lovit autoturismul cu topoare și săbii.

"Am fost atacat în timp ce eram în mașină de clanul Iordan. Am fost blocat de o mașină condusă de Iordan Alexandru, membru al clanului Iordan. Am avut o discuție verbală. În urmă cu două săptămâni ei au mai bătut un coleg PNL în urma ședinței în care s-a ales un nou viceprimar al comunei Chiajna. Toate aceste lucruri se întâmplă din cauza primarului.

M-au atacat cu topoare, săbii, cuțite, bâte. Mi-au spart mașina, m-au alergat până acasă. Mi-au speriat familia, copiii", a povestit Constantin Ofițeru la Antena 3.

"I-a deranjat că am încurajat acest coleg (cel bătut, n.r.) să depună plângere, să urmeze o cale legală. S-a depus o plângere penală la momentul respectiv. Ei au continuat amenințările asupra colegului meu, iar el a renunțat la plângerea pentru vătămare corporală", a mai spus consilierul PNL. 

(w670)

sursa foto: captură Antena 3

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel