Consilier județean PNL, atacat de interlopi cu săbii și topoare
Autor: Liviu Ludovic pe 22 ian 2020, 11:19 | Politică

Un consilier județean PNL a fost atacat cu topoare și săbii de membrii unui clan de interlopi. 

Incident extrem de grav petrecut aseară, lângă București. Un consilier judeţean PNL susţine că a fost atacat de membrii unui clan de interlopi.

Politicianul spune că maşina sa a fost încercuită de mai mulţi indivizi, care au lovit autoturismul cu topoare și săbii.

"Am fost atacat în timp ce eram în mașină de clanul Iordan. Am fost blocat de o mașină condusă de Iordan Alexandru, membru al clanului Iordan. Am avut o discuție verbală. În urmă cu două săptămâni ei au mai bătut un coleg PNL în urma ședinței în care s-a ales un nou viceprimar al comunei Chiajna. Toate aceste lucruri se întâmplă din cauza primarului.

M-au atacat cu topoare, săbii, cuțite, bâte. Mi-au spart mașina, m-au alergat până acasă. Mi-au speriat familia, copiii", a povestit Constantin Ofițeru la Antena 3.

"I-a deranjat că am încurajat acest coleg (cel bătut, n.r.) să depună plângere, să urmeze o cale legală. S-a depus o plângere penală la momentul respectiv. Ei au continuat amenințările asupra colegului meu, iar el a renunțat la plângerea pentru vătămare corporală", a mai spus consilierul PNL. 

sursa foto: captură Antena 3

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri