Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Concurent de la Puterea Dragostei, accident grav! Imagini de pe patul de spital
WhatsApp
Cătălin Marcu, fost concurent al emisiunii Puterea dragostei, a fost implicat într-un accident, vineri. Trei autoturisme au fost surprinse în impact, printre care și cea în care se afla Cătălin Marcu.

Tânărul Cătălin, deși a suferit răni, este bine acum. După accident, el a postat un video, filmat pe patul de spital, în care în anunța pe apropiați că este bine: "Sunt bine! Vă multumesc pentru griji tuturor", deși concurentul avea guler de sprijin pentru gât și coloană, branulă și se putea observa că este lovit la mână și picior.

Ulterior a șters clipul acesta pe de Instagram și a publicat o fotografie mi... „optimistă“: stă în picioare și pare într-o stare bună. "Sunt bine! Vă pup si vă multumesc pentru mesaje. Am avut un accident de mașină, dar este totul bine", a revenit Cătălin.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme, traficul rutier este oprit pe DN2E85, la ieșirea din Urziceni către Buzău. Se estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat.", este anunțul INFOTRAFIC.

2. -imagine fara descriere- (catalin_marcu_puterea_dreagstei.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel