Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Concert Florin Salam și Adi Minune în memoria lui Emi Pian: Polițiștii au spart petrecerea și au împărțit amenzi (VIDEO)
WhatsApp
Clanul Duduianu a fost din nou vizitat de poliție după ce rudele lui Emi Pian au dat o petrecere în memoria acestuia, la care au participat și cântat maneliști de renume, precum Florin Salam, Adrian Minune sau Costel Biju.

Zeci de persoane au fost legitimate și amendate pentru că participau la o petrecere cu muzică live, fără să respecte măsurile impuse de pandemie.

În imaginile publicate pe o rețea de socializare, rudele lui Emi Pian mănâncă, beau și petrec, în timp ce maneliști celebri cânta melodii în memoria șefului clanului, Florin Mototolea, zis Emi Pian, ucis de un clan rival în august 2020.

Pe 1 martie, Emi Pian și-ar fi serbat ziua de naștere.

 

 

Cuantumul sancțiunilor se ridică la 21.000 lei

 

„Au fost identificate și sancționate contravențional cu amendă, pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 30 de persoane. Cuantumul sancțiunilor se ridică la 21.000 lei”, potrivit unui comunicat al poliției, citat de Antena 3.

Apropiaţii fostului lider interlop Emi Pian s-au adunat, din nou, la mormântul acestuia şi au încercat să-i cinstească memoria aşa cum au făcut şi la parastasul de 60 de zile, de luna trecută: cu un grătar făcut direct în cimitir.

Poliţia şi-a făcut apariţia după ce paznicul cimitirului "Tudor Vladimirescu" a sunat la 112 iar oamenii legii de la Secţia 19 au dat 5 amenzi, în condiţiile în care reuniunea de la mormântul lui Emi Pian încălca măsurile de prevenţie sanitară specifice pandemiei (foto principală).

 

„M-a tăiat! Ia și omoară-l!”

 

Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a murit pe 4 august, după ce a fost rănit cu cuţitul într-o încăierare cu un rival interlop.

El a fost înmormântat cinci zile mai târziu, fiind condus pe ultimul drum de sute de persoane.

Încăierarea fatală lui Mototolea s-a produs în timpul unui joc de noroc. În vreme ce jucau barbut, Richard Gheorghe Emanuel, zis Piticu, un membru al clanului Rinu ,s-ar fi certat cu Emi Pian și i-a spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie. A urmat o încleștare scurtă. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, rivalul l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior.

Potrivit unor martori, Emi Pian i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: ”M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel