Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Comisia Eurpeană, recomandări de relaxare coordonată a măsurilor de restricție
WhatsApp
Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va prezenta recomandări adresate tuturor statelor membre ale Uniunii Europene pentru relaxarea coordonată a restricţiilor antiepidemice.

Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene, va prezenta miercuri "orientări" pentru a asigura o ieşire coordonată din perioada de restricţii impuse pentru încetinirea răspândirii epidemiei de coronavirus, anunţă un purtăor de cuvânt al Executivului UE.

Comisia Europeană a decis să elaboreze recomandări în acest sens în contextul în care două state membre UE, Austria şi Danemarca, au prezentat deja planuri de relaxare a restricţiilor.

"Mâine (miercuri), Comisia Europeană va adopta orientări, viziunea sa asupra modului în care statele membre vor trebui să aplice coordonat, când va veni momentul, măsuri pentru ieşirea din această perioadă de restricţii şi, în mod general, alte măsuri adoptate în acest context", a declarat Eric Mamer, un purtător de cuvânt al instituţiei, conform cotidianului Le Figaro, titrează Mediafax.

"Credem că este important să venim cu propuneri acum, întrucât unele state membre au început deja să anunţe primii paşi în acest sens pentru săptămânile următoare, astfel că ni se pare foarte important ca acest lucru să se facă în mod coordonat", precizează oficialul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel