Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Comisarul Alexe discuta cu un INTERLOP în timpul OPERAŢIUNII din Caracal. Cum i-a trimis aceştia în altă localitate
WhatsApp
Detalii şocante din operaţiunea de la Caracal ies la iveală. Interlopii locali, rugaţi să îi ajute pe poliţişti să o caute pe Alexandra Măceşanu. 

"Comisarul șef Nicolae Alexe, numărul unu pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi ”Codiță”, șeful unei rețele uriașe și dintre cei mai temuți oameni din județ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie", scrie Libertatea

Vedeţi, în galerie, capturi cu conversaţiile dintre cei doi.

Citeşte şi: Raport MAI. Poliţist PRINS cu MINCIUNA în timpul operaţiunilor în cazul Caracal

Potrivit aceleiaşi surse în după amiaza zilei în care Alexandra a sunat la 112, Alexe l-a sunat pe "Codiţă" să îl întrebe dacă nu ştie nimic despre dispariţia unei fete.

Citeşte şi: BOMBĂ! A fost găsit TELEFONUL Alexandrei. O nouă pistă în anchetă

Alexe i-a dat acestuia detalii din căutări şi l-a întrebat dacă ştie ceva despre nişte numere de telefon care ar aparţine suspectului şi îi mai spune că se caută o maşină argintie. Remus Rădoi l-a trimis pe două piste greşite, în comuna Redea, la adresele unor familii rivale, care nu aveau nicio legătură cu cartierul Bold şi digul de care spunea Alexandra în apelurile sale.

Citeşte şi: Părinţii Luizei, cer NOI VERIFICĂRI. Unde îi spune şefului DIICOT să caute MAI BINE

O a treia verificare a eşuat, însă nu la indicaţiile lui "Codiţă".

"Dacă ai făcut percheziții la trei adrese – și foarte bine că au făcut și la prietenii mei -, de ce te-ai oprit la a patra și ai stat în fața porții până dimineață? Vă dau eu răspunsul: pentru că erau atât de siguri că fata e traficată de noi că au așteptat flagrantul. Numai că fata era la un nebun!", a declarat Rădoi, pentru Libertatea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel