Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Colet suspect la o unitate a vaccinului anti-coronavirus AstraZeneca. O parte din personal, evacuat
WhatsApp
Poliţia britanică a anunţat miercuri că la o unitate de ambalare a vaccinului anti-coronavirus AstraZeneca s-a găsit un colet suspect, transmit Reuters şi dpa.
vaccin_astra_zeneca

Compania Wockhardt, parteneră pentru producţie a AstraZeneca, a confirmat că un depozit din localitatea Wrexham din Ţara Galilor au fost chemate de dimineaţă serviciile de urgenţă. Anterior, unitatea anunţase că s-a primit un colet suspect.

"La recomandarea experţilor am evacuat parţial unitatea până la încheierea anchetei", a declarat o purtătoare de cuvânt a firmei, adăugând că "siguranţa angajaţilor noştri şi continuitatea activităţii rămân de maximă importanţă".

Poliţia galeză a declarat că incidentul este în curs de desfăşurare. "Drumurile sunt închise şi cerem publicului să evite zona până la noi informări".

Mai mulţi politicieni locali au afirmat că la faţa locului se află şi experţi în dezamorsarea bombelor.

Serviciile de urgenţă mai fuseseră chemate la acelaşi sediu şi joia trecută, când s-a produs o inundaţie. Lucrătorii au reuşit atunci să evite deteriorarea recipientelor, iar Wockhardt a confirmat că producţia vaccinului nu a fost afectată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel