Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Codrin Ştefănescu, pus sub urmărire penală: "Legislaţia trebuie îmbunătăţită! Criticile răutacios-securistoide de tip Birchall..."
WhatsApp
Codrin Ştefănescu a reacţionat după ce a fost vizat într-un dosar privind infracțiuni de constituire de grup infracţional organizat, şantaj și complicitate la şantaj. Social-democratul a lansat, cu această ocazie, o săgeată către fosta sa colegă de partid şi fost ministru al Justiţiei, Ana Birchall.

"Sunt absolut sigur ca si ancheta de la Resita se va finaliza curand. Si toti colegii mei din PSD Caras isi vor dovedi nevinovatia. Si cu aceasta ocazie, vor intelege toti ca legislatia privind activitatea partidelor politice mai trebuie imbunatatita. Le doresc sa fie uniti, curajosi si loiali oamenilor care i-au votat. Sunt convins ca vor castiga iar si alegerile locale si cele parlamentare. Si nu luati in seama criticile rautacios-securistoide de tip Birchall!", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Codrin Ștefănescu, urmărit penal într-un dosar de șantaj și constituire de grup infracţional organizat

Codrin Ştefănescu este urmărit penal alături de alte 15 persoane într-un dosar de şantaj, constituire de grup infracţional organizat, complicitate la şantaj dar şi abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului.

Concret, spun procurorii DIICOT într-un comunicat, gruparea ar fi urmărit să schimbe toţi şefii instituţiilor publice din judeţul Caraş-Severin cu apropiaţi apropiaţi ai acestora.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel