Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Codrin Ştefănescu: "Eram în stradă dacă încă mai eram..."
WhatsApp
Codrin Ştefănescu transmite un mesaj în care îşi arată susţinerea faţă de protestele anti-restricţii din stradă, la care spune că ar fi aprticipat dacă încă era secretar general al PSD.

"Mă tot întrebați unde e PSD-ul zilele astea! Păi, nu e! V-am tot zis și iar vă repet: prin Ciolacu, și toată camarila sa de securici, partidul a fost predat! Este inexistent, fără reacție și fără curaj! Iar ceea ce mă intrigă și pe mine, faptul că e mut de sus și până jos! Sunt toți ca niște mimoze, votează și acceptă toate ticăloșiile rezistilor! Ceea ce Dragnea și cu mine nu am acceptat niciodată! Și, da! Dacă eram incă secretar general, in mod sigur eram in stradă! Alături de oameni și cu oameni curajoși din partid. Felicitări deputatului Daniel Ghiță pentru că a incălcat ordinele cretine ale actualei conduceri a PSD!", a transmis Codrin Ştefănescu.

Deputatul Daniel Ghiţă s-a remarcat în Parlament ca fiind singurul care a votat împotriva declarației de condamnare a antisemtismului.

Ar fi apăsat "din greşeală" bunotul "NU", spun colegii săi. Fostul luptător K1 nu şi-a explicat votul dar a postat apoi pe Facebook acuzaţii de fascism şi nazism pe Florin Cîţu şi Dan Barna.

"CIUMA ROȘIE este un slogan nazist. Acest slogan fascist este folosit in România de toți liderii politici USR Plus și PNL", a scris Ghiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel