Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Codrin Ştefănescu, după victoria lui Dragnea în instanţă: "Îl aşteaptă foarte mulţi români care nu şi-au pierdut speranţa"
WhatsApp
Codrin Ştefănescu salută demersul în instanţă făcut de fostul şef al PSD, Liviu Dragnea, prin care şi-a recâştigat dreptul de a munci în penitenciar. Ştefănescu a calificat totul drept un abuz "grosolan" şi spune că acum Liviu Dragnea ar trebui să continue să lupte pentru dreptul său la sănătate.

"Magistrații au decis cā lui Liviu Dragnea i-a fost incālcat dreptul la munca! Adicā a fost un abuz grosolan. O bātaie de joc, un lucru ilegal și total inuman. O umilintā la care a fost supus ca deținut politic! Decizia este definitivā! Acum trebuie sā lupte și pentru dreptul lui la sānātate. Pentru cā nu s-a terminat cu chinul și abuzul. Trebuie sā lupte in fiecare zi acolo, in speranța cā va ieși din închisoare viu. Îl asteaptā familia, prietenii și foarte mulți români care nu și-au pierdut incā speranța!", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Judecătoria Sectorului 5 a admis marţi o cerere depusă de Liviu Dragnea în care fostul preşedinte al PSD a contestat decizia Penitenciarului Rahova de a-i retrage dreptul la muncă în atelierul închisorii.

Magistraţii au decis că lui Dragnea i-a fost încălcat dreptul la muncă, decizia fiind definitivă.

În luna iunie, Liviu Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, în prezent jurnalist la Realitatea Plus, cu puţin timp înainte ca fostul lider PSD să fie inculpat de DNA în dosarul Tel Drum.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a susţinut atunci că nu a autorizat ca Dragnea să dea acel interviu, iar Penitenciarul Rahova l-a sancţionat pe fostul lider social-democrat cu ridicarea dreptului de muncă în atelierul auto al închisorii.

Dragnea a atacat decizia penitenciarului în instanţă, mai ales că zilele de muncă reduc durata detenţiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel