Codrin Ştefănescu, apel pentru susţinătorii săi: "Fiţi aproape, avem nevoie de voi toţi! Ideea RUPERII PSD..."
Autor: Andreea Cosma pe 27 mai 2020, 09:23 | Politică

sursa foto: Facebook

Codrin Ştefănescu lansează un apel către susţinătorii săi să rămână aproae de PSD şi susţine că ideea ruperii partidului este "total neavenită".

"M-ati intrebat: de ce nu creste PSD in sondaje? Eu cred ca stiti singuri rāspunsul! Am citit cu maximā atentie comentariile voastre la postarea mea despre realitatea din partid. Si m-ati lamurit voi pe mine, asta-i sigur!

Situatia e cu adevārat dramaticā, ridicolul e absolut, lipsa noastrā de reactie e tot mai evidentā. Insā nu toti suntem lasi sau absolventi de academii secrete. Noi, civilii, vom lupta pentru ideile care ne-au consacrat si pentru care am fost votati. Asa cum am fācut si acum 30 de ani la Revolutie! Iar ideea ruperii PSD e total neavenitā.

Fiti aproape, avem nevoie de voi toti!", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Recent, social-democratul a transmis un mesaj critic la adresa conducerii PSD, pe care o acuză că interzice numele lui şi a lui Liviu Dragnea, Olguţa Vasilescu sau Şerban Nicolae şi susţine că partidul "a devenit o penibilă anexă a PNL şi a lui Iohannis". 

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu, IEŞIRE NERVOASĂ la adresa şefilor de partid: "PSD a devenit o penibilă anexă a PNL şi a lui Iohannis! Gata! Ajunge!"

Te-ar putea interesa și ....
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri