RĂZBOI total la Sectorul 1: Clotilde Armand cere intervenția procurorilor la Biroul Electoral
Autor: Liviu Ludovic pe 29 sep 2020, 11:32 | Politică

Război total la Sectorul 1. Clotilde Armand va solicita Parchetului să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1, după ce Dan Tudorache a cerut renumărarea voturilor. 

"Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolșevic de la Sectorul 1 (da, este un bolșevic pur sânge care a transformat Poliția Locală în poliție politică și a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că țineți-vă bine: ''voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate.'' Really? Și în 2016 ce-ați făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înțelegem și noi o treabă", a scris Clotilde Armand în urmă cu puțin timp pe Facebook.

Reacția candidatei USR-PLUS vine după ce Dan Tudorache a solicitat renumărarea voturilor. 

"Azi-noapte, am solicitat Biroului Electoral Central renumărarea voturilor. Îmi doresc transparență totală, în primul rând pentru a elimina orice suspiciune despre furtul voturilor. Pentru că voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate. E normal ca într-o luptă atât de strânsă să se verifice fiecare vot. Nu sunt însă normale nici presiunile, nici manipulările”, a scris pe Facebook Dan Tudorache.

Te-ar putea interesa și ....
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri