Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Claudiu Manda: "Victor Ponta minte cum bea apă"
WhatsApp
Claudiu Manda a reacționat după ce Victor Ponta a declarat că liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost "ţinut în birou" şi nu a fost lăsat să meargă de Manda și Mihai Tudose la Convenţia Pro România, europarlamentarul spunând că peședintele Pro România "minte cum bea apă". 

'S-a discutat cu un consultant de campanie care era în ţară şi care trebuia să plece la un moment dat. Dacă dvs credeţi că noi ne-am întâlnit la ora 10.00 să îl convingem pe dl Ciolacu să nu se ducă la şedinţa dlui Ponta, este absolut fals. Dl Ponta minte cum bea apă. Nu plecam de la Craiova pentru chestia asta", a spus Manda, duminică, la Antena 3.

Declarația lui Manda a venit îăn contextul în care Victor Ponta a spus, la Convenția Pro România, că se bucură că Marcel Ciolacu a putut părăsi biroul, sugerând că Mihai Tudose și Claudiu Manda s-ar fi opus participării sale la eveniment.

„Mă bucur că v-au dat drumul din birou. Bine aţi venit la Pro România! Am să vă dau cuvântul, dar la final. De data asta v-a sărit rândul, dar important este să nu vă sară la Congres", a spus Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel