Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Claudiu Manda, ironii despre Victor Ponta: "Parcă e Monica Tatoiu. Dacă ar avea o freză mai interesantă, ar fi la zodii, la Neti Sandu"
WhatsApp
Claudiu Manda a lansat un val de ironii la adresa lui Victor Ponta, pe care l-a comparat cu Monica Tatoiu sau Neti Sandu.

Invitat în platoul "Legile Puterii de la Strasbourg, Claudiu Manda a fost întrebat despre propunerea de premier a PSD, în persoana lui Remus Pricopie.

"Denise Rifai: Am înţeles că Remus Pricopie a fost propunerea domnului Victor Ponta.

Claudiu Manda: Nu. Dacă îl credeţi pe domnul Victor Ponta, e în regulă. Eu am fost acolo şi ştiu că nu a fost propunerea lui Ponta. Ştiu că au fost discuţii cu mai mulţi. Domnul Ciolacu a avut discuţii cu încă 2-3 persoane care nu sunt asumate politic. Până la urmă s-a oprit la domnul Pricopie.

Dacă domnul Ponta a venit repede lipit de noi să ne spună că agreează această chesitune, e alt subiect. Până la urmă, domnul Ponta, cu două zile înainte spunea că nu agreează guvernul, după aceea a spus că votat guvernul şi după aceea era foarte bun prieten cu PSD.

Pe mine m-a obişnuit domnul Ponta aşa... îl văd cam cum o vedeam pe Monica Tatoiu, comenta orice fel de subiect, că era vorba de incendii, că era vorba de îngheţ, că era vorba de orice fel de subiect, el trebuie să apară să spună ceva".

Replicile acide care îl vizau pe liderul Pro România nu s-au oprit aici. În contextul unei posibile alianţe între PSD şi Pro România, în care formaţiunea lui Victor Ponta ar putea fi "înghiţită".

"E toxic şi greu digerabil", a fost reacţia lui Claudiu Manda, care ulterior a continuat cu o nouă comparaţie

"Dacă ar avea o freză mai interesantă, ar putea să se ducă şi la zodii, la Neti Sandu. Că la corp nu ar putea să fie niciodată ca cea care prezintă la PRO TV, de exemplu", a mai spus socail-democratul, al "Legile Puterii".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel