Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Claudiu Bleonț a pierdut alegerile la Beliș: Viorel Matiș (PSD), condamnat la închisoare pentru dare de mită, încă un mandat
WhatsApp
Claudiu Bleonț a candidat pentru funcția de primar al comunei Beliș, județul Cluj, la alegerile locale 2020, susținut de PNL.

Din păcate, cunoscutul actor român, candidat la primăria Beliș, nu a reușit să câștige în fața edilului PSD în funcție, condamnat penal cu doar câteva zile înainte de alegeri. oamenii tot pe vechiul primar l-au preferat. 

Cu cele 154 de voturi obținute, Claudiu Bleonț nu a reușit să câștige cursa pentru Primăria Beliș, unde a ieșit câștigător primarul PSD în exercițiu, Viorel Matiș, care a strâns 398 de voturi.

Viorel Matiş a fost condamnat penal pentru dare de mită cu câteva zile înainte de alegeri. Totuşi, decizia instanţei nu l-a împiedicat pe edilul din PSD să candideze. Viorel Matiş, primarul comunei clujene Beliş, a fost condamnat luni, 21 septembrie, la un an şi patru luni de închisoare pentru dare de mită.  Condamnarea este sub supraveghere, ceea ce înseamnă edilul că nu va intra la puşcărie.


 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel