Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cei 40 de români din accident se întorceau la muncă, în ITALIA
WhatsApp
Un grav accident de circulație a avut loc marți dimineața, pe DN 7, pe raza localității Tălmaciu. Un autocar cu 43 de români care se îndrepta spre Italia a intrat în coliziune cu un TIR.

Potrivit unor surse de la fața locului, autocarul efectua o cursă pe ruta București - Italia. 

„Din primele cercetări, pe DN 7, intrarea în Tălmaciu, șoferul unui ansamblu tir condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, derapeaza, pătrunde pe contrasens unde capul tractor intră în coliziune cu un turism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorcă lovește un autocar condus tot spre Sibiu, autocar în care se aflau 40 de pasageri și 3 șoferi. Șoferul aflat la volanul autocarului în momentul producerii și șoferul turismului sunt transportați la spital, conștienți. Traficul este blocat total în continuare", au precizat reprezentanții IPJ Sibiu.

Citește și: Autocar cu români, accident cu un TIR. 4 oameni răniți grav

ISU Sibiu a intervenit pentru descarcerarea șoferului autocarului, care este conștient. Alte patru persoane implicate, trei bărbați și o femeie au necesitat îngrijiri medicale. În autocar mai erau alți doi șoferi care asigurau schimbul.

Șoferul care se afla la volan a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Sibiu cu fractură deschisă la picioare, conștient, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel