Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cea mai rapidă rețetă cu piept de pui. Se face repede și e delicioasă
WhatsApp
Pieptul de pui se poate pregăti mai repede decât crezi. Poate fi alegerea perfectă pentru prânz sau pentru cină. Potrivit unor nutriționiști, carnea de pui poate fi consumată seara, fără grija kilogramelor în plus. 
Cea mai rapidă rețetă cu piept de pui

Am decis să prezentăm cea mai rapidă rețetă de piept de pui, numai bună atunci când ești pauză de prânz sau după serviciu și nu vrei să mănânci ceva delicios, fără a petrece timp în bucătărie.

Rețeta de piept de pui cu ierburi aromate și cartofi te scoate din impas oricând.

Iată de ce ai nevoie:

Piept de pui dezosat(2-4 bucăți)

-cartofi(8-10 bucăți)

O linguriță de ulei de măsline

Trei lingurițe de unt topit

Cinci căței de usturoi, zdrobiți

Pătrunjet tocat mărunt

Condimente precum rozmarin, oregano, sare și piper

Ardei picanți, tocați mărunt

 

Cea mai rapidă rețetă de piept de pui. Se face repede și e super-gustoasă

 

Spală bine pieptul de pui, fierbe-l, condimentează-l cu sare, piper, boia(dacă îți dorești) și baga-l la cuptorul încins. Când devine carnea moale în interior, scoate-l si unge-l cu puțin unt. Poți presăra verdeață deasupra, pentru a se aromatiza mai bine.

 

Cum prepari cartofii pentru cea mai rapidă rețetă cu piept de pui 

 

Fierbe cartofi într-o oală cu apă și  sare. Nu-i lăsa mai mult de opt minute. Cartofi se fierb pentru a se găti mai ușor și a face acea crustă aurie, scrie morandicom.ro

Într-o tigaie încinsă, pune untul topit și adaugă cartofi fierți, amestecându-i până se rumenesc. Adaugă condimentele și jumătate din pătrunjelul tocat.

Apoi, pune-i de-o parte până este gata pieptul de pui.În aceeași tigaie, adaugă restul de unt, și gătește pieptul de pui, câte un minut pe fiecare parte, adaugă condimentele și pătrunjelul tocat. După ce carnea este gătită, adaugă din nou cartofii și amestecă.Servește imediat, cu puțin chilli deasupra sau parmezan, după gust.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel