Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cea mai neagră zi în Spania de la începutul epidemiei: 832 MORȚI în 24 de ore
WhatsApp
Bilanțul deceselor provocate de COVID-19 crește rapid în Spania. Astfel, au fost înregistrate 832 de decese în ultimele 24 de ore, anunță autoritățile spaniole.
Foto ILUSTRATIV

Numărul deceselor înregistrate în Spania din cauza pandemiei de coronavirus a crescut cu 832 în 24 de ore, potrivit celor mai recente cifre oficiale anunţate sâmbătă de Ministerul Sănătăţii, bilanţul total al morţilor din această ţară ajungând astfel la 5.690, informează AFP şi Reuters.

Spania este a doua ţară cu cel mai mare număr de decese asociate COVID-19, după Italia.

Numărul total al persoanelor din Spania infectate cu noul coronavirus a crescut la 72.248 de la cifra de 64.059 anunţată vineri.

Numărul de infecții și decese cauzate de coronavirus avansează în ultimele zile mai rapid în Catalonia, astfel că Madridul nu mai este singurul focar al pandemiei din Spania. Catalonia și Madrid au înregistrat primul caz în aceeași zi, 25 februarie, dar explozia bolii a fost resimțită mai devreme la Madrid.

Primele zece decese la Madrid au fost înregistrate pe 10 martie, în timp ce în Catalonia această cifră nu a fost atinsă până la 16 martie. Vineri s-a ajuns la 1.070 de morți în Catalonia și 1.021 la Madrid.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel