Ce TRANSPORT SPECIAL avea un ȘOFER ROMÂN: Polițiștii din UNGARIA s-au frecat la ochi când au văzut ASTA
Autor: Nicoleta Nicolau pe 18 oct 2019, 17:23 | Inedit

Un român invetiv s-a gândit să economișească combustibil, astfel că a „înghesuit“ patru platforme într-una singură.

Vă mai amintiți de „povestea în ramă“ despre care învățam în școala generală? Ei bine, un șofer român inventiv a aplicat lecțiile de literatură în viața de zi cu zi. Iar polițiștii maghiari s-au frecat la ochi când au văzut transportul special al românului. Șoferul tracta o platformă, de care era legată o altă platformă pe care era o platformă, pe care era încă altă platformă. Un turn din platforme am putea spune...

Poliţiştii care l-au oprit s-au frecat la ochi, crezând că văd dublu. Sau triplu...

Românul a fost oprit de polițiștii din Ungaria pe 16 octombrie la ieşirea P6 de pe autostrada M6, nevenindu-le să creadă ce văd. La volanul unei platforme, românul tracta o altă pltaformă, pe care era o dubă cu o platformă, pe care era altă platformă, relatează origo.hu.

Totuși, invetivitatea românului nu l-a ajutat să economisească prea mult. Deși el s-a gândit că astfel nu va consuma combustibil cu două platforme cu remorcă goale, pentru că ansamblul de vehicule depăşea greutatea admisă, românul a fost amendat şi obligat să desfacă remorca platformă şi să găsească altă soluţie de transport.

Inedit Vezi toate articolele
Crossuri parteneri