Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ce TRANSPORT SPECIAL avea un ȘOFER ROMÂN: Polițiștii din UNGARIA s-au frecat la ochi când au văzut ASTA
WhatsApp
Un român invetiv s-a gândit să economișească combustibil, astfel că a „înghesuit“ patru platforme într-una singură.

Vă mai amintiți de „povestea în ramă“ despre care învățam în școala generală? Ei bine, un șofer român inventiv a aplicat lecțiile de literatură în viața de zi cu zi. Iar polițiștii maghiari s-au frecat la ochi când au văzut transportul special al românului. Șoferul tracta o platformă, de care era legată o altă platformă pe care era o platformă, pe care era încă altă platformă. Un turn din platforme am putea spune...

Poliţiştii care l-au oprit s-au frecat la ochi, crezând că văd dublu. Sau triplu...

Românul a fost oprit de polițiștii din Ungaria pe 16 octombrie la ieşirea P6 de pe autostrada M6, nevenindu-le să creadă ce văd. La volanul unei platforme, românul tracta o altă pltaformă, pe care era o dubă cu o platformă, pe care era altă platformă, relatează origo.hu.

Totuși, invetivitatea românului nu l-a ajutat să economisească prea mult. Deși el s-a gândit că astfel nu va consuma combustibil cu două platforme cu remorcă goale, pentru că ansamblul de vehicule depăşea greutatea admisă, românul a fost amendat şi obligat să desfacă remorca platformă şi să găsească altă soluţie de transport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel