Ce s-a întâmplat de fapt cu avionul spre Londra care s-a umplut de fum. Mărturia unei pasagere
Autor: Liviu Ludovic pe 21 ian 2020, 14:15 | Știri

O pasageră din avionul care trebuia să plece din București cu destinația Londra și care s-a umplut de fum după decolare a mărturisit ce s-a întâmplat.

Au fost momente de groază într-un avion al companiei de zbor Ryanair, care zbura spre Londra. Interiorul aeronavei s-a umplut de fum gros la puţin timp după ce a decolat de la aeroportul Otopeni, din Bucureşti.

Potrivit Mediafax, aeronava a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12 după ce a survolat o oră Bucureștiul. Avionul și-a amânat decolarea cu trei ore.

O pasageră a intrat prin telefon la Antena 3 și a povestit ce s-a întâmplat:

"După o întârziere de 3 ore, ni s-a spus că trebuie să ne mutăm în alt avion, pentru că sunt ceva defecțiuni tehnice. Ne-am mutat cu tot echipajul și toți pasagerii în celălalt avion, am stat și acolo aproximativ o oră, iar când am decolat a început să iasă fum. Cel de-al doilea avion, abia ce ieșise din service. Așa ni s-a spus.

În timpul decolării a început să iasă fum, toată lumea s-a panicat, nu știam ce să facem. Nu ni s-a spus mimic. Abia după fumul a început să se diminueze a venit pilotul să ne explice ce s-a întâmplat. Ni s-a spus că un lichid de degivrare a intrat la motor din cauza unei neatenții a echipajului de la sol. Ne-a spus că cine vrea să mearga la Londra trebuie să mai aștepte vreo 2-3 ore, un alt avion", a spus Nicoleta Stoica, pasager în cursa Ryanair.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Știri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri