Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ce s-a întâmplat de fapt cu avionul spre Londra care s-a umplut de fum. Mărturia unei pasagere
WhatsApp
O pasageră din avionul care trebuia să plece din București cu destinația Londra și care s-a umplut de fum după decolare a mărturisit ce s-a întâmplat.

Au fost momente de groază într-un avion al companiei de zbor Ryanair, care zbura spre Londra. Interiorul aeronavei s-a umplut de fum gros la puţin timp după ce a decolat de la aeroportul Otopeni, din Bucureşti.

Potrivit Mediafax, aeronava a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12 după ce a survolat o oră Bucureștiul. Avionul și-a amânat decolarea cu trei ore.

O pasageră a intrat prin telefon la Antena 3 și a povestit ce s-a întâmplat:

"După o întârziere de 3 ore, ni s-a spus că trebuie să ne mutăm în alt avion, pentru că sunt ceva defecțiuni tehnice. Ne-am mutat cu tot echipajul și toți pasagerii în celălalt avion, am stat și acolo aproximativ o oră, iar când am decolat a început să iasă fum. Cel de-al doilea avion, abia ce ieșise din service. Așa ni s-a spus.

În timpul decolării a început să iasă fum, toată lumea s-a panicat, nu știam ce să facem. Nu ni s-a spus mimic. Abia după fumul a început să se diminueze a venit pilotul să ne explice ce s-a întâmplat. Ni s-a spus că un lichid de degivrare a intrat la motor din cauza unei neatenții a echipajului de la sol. Ne-a spus că cine vrea să mearga la Londra trebuie să mai aștepte vreo 2-3 ore, un alt avion", a spus Nicoleta Stoica, pasager în cursa Ryanair.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel