Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cazul Caracal: Martor-surpriză în cazul dispariției Luizei Melencu, AUDIAT. Cine e misterioasa FEMEIE ÎN ROȘU
WhatsApp
Femeia în roşu văzută pe camerele de supraveghere în apropierea Luizei, cu puţin timp înainte ca fata să fie răpită, a fost identificată de anchetatori şi urmează să fie audiată.

Miserioasa femeie în roşu surpsinsă de camerele de supraveghere în apropierea Luizei, cu puţin timp înainte ca fata să dispară, a fost identificată de anchetatori. Femeia urmează să fie audiată la IGPR, cel mai probabil, săptămâna viitoare! Acest demers vine după ce avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a cerut acest lucru.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a dezvăluit că anchetatorii s-au decis să o caute pe femeia în roşu, care apare în ultima înregistrare cu Luiza: „După 3 luni de zile, astăzi, în sfârşit, mi-au răspuns şi mie la toate cererile procedurale pe care le-am făcut. Între altele, mi-au spus că îmi admit această cerere de identificare a persoanei. De-aici încolo admit, cum s-ar spune, până acum nu au ştiut de existenţa ei. Mi-au spus că or să caute persoana în roşu". Anchetatorii se pare că au identificat-o şi o vor chema la audieri săptămâna viitoare. 

Citește și: La șase luni de la DISPARIȚIA Luizei, familia a PRIMIT o nouă SCRISOARE. Cine este de fapt „femeia în roșu”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel