Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz șocant: Trei copii au fost abandonați alături de cadavrul fratelui lor în casă
WhatsApp
Trei copii au fost descoperiți după ce au fost „abandonați” timp de câteva luni de părinții lor la Houston, Statele Unite, într-un apartament în care se afla și scheletul unui al patrulea copil, a anunțat șeriful local, relatează AFP.
SUA. Un bărbat care a jefuit o bancă a fost identificat după o jumătate de secol

Poliția din Texas a găsit trei copii, de 7, 10 și 15 ani, abandonați într-o casă, alături de cadavrul fratelui lor. Cei trei copii au fost găsiți trăind singuri, în mizerie, cu rămășițele aflate în descompunere ale fratelui lor de nouă ani, conform Mirror. 

Mama copiilor și partenerul ei, găsiți duminică seara, au fost audiați și eliberați, a declarat luni poliția, precizând că nu a fost inițiată nici o urmărire penală în această etapă. În plus, se pare că părinții „probabil nu au locuit în apartament de câteva luni”, a declarat șeriful din comitatul Harris, care include și Houston.

Cel mai mare dintre copii, un adolescent de 15 ani, a avertizat poliția „că fratele său de 9 ani este mort de un an și că trupul lui se află în camera de lângă a lui”, a detaliat șeriful Ed Gonzalez. Potrivit autorităților, situația este „oribilă, tragică” pentru acești trei copii care „trăiau în condiții destul de deplorabile”, a adăugat șeriful în cadrul unei conferințe de presă.

Se pare că cel mai mare dintre frați, „făcea tot posibilul să aibă grijă de ceilalți”, a adăugat șeriful. Totodată, se pare că cei doi frați mai mici „păreau să fie subnutriți și prezentau semne de răni fizice”, potrivit polițiștilor. Cei trei copii au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri, potrivit HotNews.ro.

„Vrem să obţinem răspunsuri. Se pare că erau afectuoşi, grijulii unii cu alţii, ceea ce este extrem de trist. Din câte se pare copiii se gospodăreau singuri. Cred că cel mai mare dintre ei se străduia să aibă grijă de fraţii săi cum putea mai bine.  Se pare că rămăşiţele sunt acolo de un timp îndelungat. Adunând toate informaţiile de până acum reiese că au fost prezenţi în timp ce cadavrul s-a descompus.  Ni s-a rupt inima de mila lor”, a spus şeriful. „Credem că părinţii nu mai locuiesc cu ei de câteva luni. Mama copiilor şi iubitul ei au fost localizaţi noaptea trecută... intervievaţi şi eliberaţi”, a scris acesta pe contul oficial de Twitter.

Ancheta, încredințată poliției criminale și unității responsabile pentru abuzul asupra copiilor, este încă în desfășurare, a spus șeriful Gonzalez.

 

Un bărbat și-a ucis iubita și a stat câteva zile cu cadavrul ei în casă

 

Cazuri asemănătoare au avut loc și în România, unde un bărbat, în vârstă de 71 de ani din Iași, a fost pedepsit de magistrați după ce a fost acuzat că și-a ucis iubita. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe acesta la 11 ani și 4 luni de pușcărie, pentru omor asupra unui membru de familie. Oamenii legii au afirmat că pensionarul a stat cu cadavrul în casă timp de aproximativ o săptămână

Ieșeanul a intrat în vizorul procurorilor la începutul lunii martie a acestui an, când o femeie în vârstă de 63 de ani a fost descoperită decedată într-un bloc din municipiul Iași, după ce a fost dată alerta.

„Suspectul în vârstă de 71 de ani și concubina sa, de 63 de ani, se aflau într-un imobil din zona Bularga a municipiului Iași. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini a intervenit un conflict. Suspectul și-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului. Medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu sânge, în urma fracturii de piramidă nazală suferită, dar și a plăgilor de la nivelul buzelor și al obrajilor și, implicit, al hemoragiei interne”, a menționat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Mai mult, surse judiciare au menționat că suspectul a stat cu victima în casă mai bine de o săptămână, moment în care a decis să-și anunțe un nepot că iubita lui a murit. Nepotul a anunțat imediat autoritățile printr-un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112. În urma audierilor, suspectul a fost preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice. Mai apoi, psihiatrii au decis că ieșeanul a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel