Caz revoltător. Trei minori au ucis în bătaie un om al străzii
Autor: Nicoleta Baciu pe 13 oct 2021, 19:13 | Internațional

nu_treceti_politia

Trei minori, cu vârste de 14 și 15 ani, ar fi ucis în bătaie un om al străzii. Totul s-a întâmplat marți, în curtea unui bloc de pe strada Ștefan cel Mare din Chișinău, Republica Moldova. Potrivit poliției, victima avea 35 de ani. 

Oamenii legii au fost sesizaţi, marţi în jurul orei 11:00, de mai multe persoane care locuiesc în zonă, precum că lângă tomberoanele de gunoi zace cadavrul unui bărbat. 

Medicul legist, care s-a deplasat la locul indicat, a stabilit că bărbatul avea leziuni corporale grave, incompatibile cu viața. Pentru a stabili cauza exactă a decesului, urmează să fie efectuată expertiză medico-legală, care va răspunde la mai multe întrebări, relatează Publika.md. Din primele informații, victima nu avea o reședință stabilă în municipiul Chișinău. Procurorii au cerut arestarea celor trei minori, suspecți de crimă.

 

Un tată, ucis în bătaie, de propriul său fiu

 

Recent un alt caz a zguduit o localitate din Republica Moldova. Un bărbat a fost reținut, după ce și-a ucis tatăl în bătaie cu o bucată de lemn. Crima a avut loc într-un apartament din orașul Strășeni, Republica Moldova. Din primele informații, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, s-a certat cu tatăl său în vârstă de 60 de ani. Conflictul dintre cei doi s-a transformat într-o bătaie, iar bărbatul și-a lovit tatăl de mai multe ori cu pumnii, picioarele și cu o bucată de lemn. După ce l-a bătut, l-a lăsat în casă și a plecat în oraș. După miezul nopții a revenit acasă, însă și-a găsit tatăl zăcând fără suflare pe patul pe care âl lăsase. Bărbatul a mers la vecină și a rugat-o să cheme poliția. Polițiștii au deschis un dosar penal, iar agresorul a fost reținut pentru 72 de ore. Bărbatul și-a recunoscut vina. 

În luna septembrie, un alt tată a murit, după ce a fost lovit cu toporul de către propriul fiu. Tragedia s-a produs în localitatea Cimișlia, Republica Moldova. La fața locului s-au deplasat agenții de poliție, care au deschis o anchetă, pentru a stabili cauzele producerii acestei tragedii. Astfel, din primele informații se pare că între cei doi (tată și fiu) a izbucnit un conflict, la domiciliul victimei. La un moment, fiul, în vârstă de 39 de ani, a luat un topor și i-a lovit tatăl în cap. Trupul neînsuflețit al bărbatului, în vârstă de 67 de ani, a fost descoperit într-o anexă din gospodărie. Acesta avea multiple plăgi în regiunea capului, provocate de un topor, care a fost găsit alături de cadavru, scrie jurnalul.md. Bărbatul, de 39 de ani, a fost reținut, fiind deschis un dosar penal, conform art.145 al Codului Penal al Republicii Moldova.

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri