Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz INCREDIBIL: un angajat al Ministerului Sănătății și-a băgat fosta iubită în IZOLARE de patru ori
WhatsApp
Un angajat al Ministerului Sănătăţii israelian este bănuit că i-a trimis de patru ori mesaje înşelătoare fostei sale iubite cerându-i să se izoleze după pretinse contacte cu persoane bolnave de COVID-19, a indicat joi poliţia israeliană citată de AFP. 
restrictii coronavirus

Suspectul, prezentat drept un "angajat extern dintr-un centru de apel al Ministerului Sănătăţii", i-a "trimis de patru ori mesaje pe telefon fostei sale prietene prin care i-a indicat să intre imediat în carantină, ca urmare a contactului cu un bolnav confirmat, cu toate că nu era cazul", a precizat poliţia.

Femeia a contestat de fiecare dată trimiterea în carantină, ceea ce a stârnit suspiciuni în Ministerul Sănătăţii, care a remis justiţiei elemente de probă ce ar putea duce la punerea sub acuzare a fostului ei iubit.

Bărbatul de 35 de ani din nordul Israelului face de altfel obiectul unei anchete pentru o serie de delicte comise timp de câteva luni, în special abuz de putere, fraudă şi atingere adusă vieţii private, se menţionează într-un comunicat al poliţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel